1ο Forum – Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα – Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

1ο Forum – Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα – Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο Forum “Γυναίκες στην Ογκολογία” στην Ελλάδα, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι “Γυναίκες στην Ογκολογία” είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, με κύριους στόχους την προώθηση του διαλόγου για ευκαιρίες, λύσεις, απαντήσεις σε κοινά προβλήματα, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών ογκολόγων, αλλά και ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα- ασθενή με καρκίνο.

Το 1ο ελληνικό Forum γυναικών στην Ογκολογία, ευελπιστούμε να είναι μαζί γνωριμία και συζήτηση μεταξύ των γυναικών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της Ογκολογίας για κοινά προβλήματα, αλλά συνάμα και μια ανοιχτή κοινωνική εκδήλωση «από τις γυναίκες στην ογκολογία προς τις γυναίκες με καρκίνο».
Μια εκδήλωση με την υποστήριξη των Ογκολογικών Εταιρειών (ΕΟΠΕ, ΕΕΑΟ, ΕΕΧΟ), με την υποστήριξη, αιγίδα και ενεργό συμμετοχή της ESMO (Women for Oncology; W4O), του MMOF και την συμμετοχή συλλόγων ασθενών, με την υποστήριξη κοινωνικών και άλλων φορέων.

Σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί, να μοιραστούμε τον ίδιο ενθουσιασμό, να στηρίξουμε και να συμπορευτούμε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια, ανοίγοντας για πρώτη φορά μια απευθείας επικοινωνία από τη γυναίκα γιατρό στην ογκολογία προς τη γυναίκα ασθενή…

Με εκτίμηση,

Σοφία Αγγελάκη
Έλενα Λινάρδου
Αθηνά Χριστοπούλου
Ελένη Γαλάνη
Ζένια Σαριδάκη
Αμάντα Ψυρρή

1st FORUM OF WOMEN_Forum Invitation