Ομιλίες της Ιατρού : Μάιος 2013

Ομιλίες της Ιατρού : Μάιος 2013

Νεώτερα δεδομένα στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, στα πλαίσια προγράμματος ενημέρωσης εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους, επισκέπτεται την Εταιρία Ericson Hellas S.A., την Πέμπτη 16 Μαίου 2013 και ώρα 10.30, και προσκαλεί την ιατρό κ. Φιορίτα Πουλακάκη να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Νεώτερα δεδομένα στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού”.

Η αλήθεια γύρω από τις επεμβάσεις του μαστού :Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του μαστού

Η εταιρία Eurosilicone και το ιατρικό κέντρο ATHENS BEVERLY HILLS MEDICAL GROUP, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Η αλήθεια γύρω από τις επεμβάσεις του μαστού, το Σάββατο 18 Μαίου 2013 και ώρα 11.00, στο Αthens Beverly Hills στη Γλυφάδα, Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης 33-35. Η ιατρός κ. Φιορίτα Πουλακάκη, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα : “Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του μαστού”.

Πανελλήνιο συνέδριο  “Καρκίνος μαστού: Από το χθες στο σήμερα. Αύριο;”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Μαϊου 2013, στο ξενοδοχείο Limeni Village, στο Λιμένι Λακωνίας.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τo Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας και την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίασης Στήριξης (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ), Το Σάββατο 25 Μαίου, και ώρα 11.30, η ιατρός κ. Πουλακάκη Φιορίτα συμμετέχει στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα: ΄Επίκαιρα χειρουργικά διλλήματα΄ , ως προσκεκλημένη ομιλήτρια με θέμα: “Επιλογή ασθενών SLN (βιοψία λεμφαδένα φρουρού) που δεν απαιτούν LND (λεμφαδενικό καθαρισμό)”.