Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα – Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα – Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Πρόσκληση

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015, 10:00 – 19:00

2o Forum ‘Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα’
με θέμα ‘The Art of Survival’ –
Η Τέχνη της Ζωής μετά τον καρκίνο

Οι W4O Hellas και φέτος για 2η χρονιά φέρνουν μαζί τις γυναίκες γιατρούς με τις γυναίκες ασθενείς, διοργανώνοντας το 2ο Forum “Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα” με θέμα Cancer Survivorship. Το Forum θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η εκδήλωση που θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 19:00, θα έχει συνεδρίες ανοιχτές στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο και θα συμπεριλαμβάνει εισηγήσεις και ανοικτή συζήτηση, ενώ θα συνοδευτεί από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τους κοινωφελείς σκοπούς των W4O-Hellas.

Καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Φουαγιέ του Ισογείου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, θα φιλοξενηθεί χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar και έκθεση.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, μετά την ημερίδα, στις 21:00 θα ακολουθήσει η μουσικοθεατρική παράσταση «ΟΛΟΙ ΕΝΑ» φίλα με με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 11:30 η θεατρική παράσταση για παιδιά «Ομήρου Ιλιάδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Τα έσοδα και των δύο αυτών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ενισχύσουν το “κοινωνικό ταμείο” των W4O-Hellas για την υποστήριξη οικονομικά αδύνατων και ανασφάλιστων γυναικών με καρκίνο στη χώρα μας.

Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας!

Με εκτίμηση,
Η συντονιστική επιτροπή των “Γυναικών στην Ογκολογία”

Πληροφορίες για τις «Γυναίκες στην Ογκολογία»:

www.w4ohellas.org
www.facebook.com/womeninoncology

2nd FORUM OF WOMEN_Forum Invitation.pdf